Átalakítás mesterfokon!

Hogyan legyen könnyed és örömteli a ház átalakítása?

Ha úgy érzed bizonytalan vagy a házad átalakítását illetően, ha szeretnéd magad megkímélni a drága hibáktól, bosszúságoktól.

Ha szeretnél egy hatékony, könnyed átalakítást, építkezést.

Iratkozz fel a hírleveleinkre és töltsd le a díjmentes PDF tartalmat!

.

Ügyfeleink gyakran mondják, hogy a valóságban minden még jobb, még elevenebb, mint a látványterveken! Számunkra ez az igazi elismerés!

Munkáik számokban

74+

Befejezett projekt

129

Elégedett ügyfél

3

Csapattag

1744

Munkaóra

Rólunk mondták

Tímea & Jean-Francois
Nagyon szép lett a házunk!! Nagyon elégedettek vagyunk Anita és az AT Home Design munkájával. A házunk pont olyan lett amilyet szerettünk volna. A terek kialakításakor Anita figyelembe vette, hogy milyen színek tetszenek nekünk, és milyen stílus áll hozzánk a legközelebb. Már első moodboard-on is tetszettek, a színek és az anyagok. Az álmennyezeteknek és rejtett világításnak Jean-Francios örült a legjobban. A világítással több különböző hangulatot tudunk teremteni a terekben.
Dr. Bakondi Anikó
Anitával akkor kezdtem el együtt dolgozni amikor a régóta megvásárolt belvárosi lakásom felújításának a gondolatával foglalkoztam néhány évvel ezelőtt. Először nem gondoltam volna, hogy a terek átalakításával ilyen mértékű változást és minőségi életteret nyerhetek. Nagyon elégedett vagyok az új lakással, sok a tárolóhely és a részleteiben azt látom, hogy Anita nagyon figyelt arra, amit szeretek. A két fürdőszoba tágas hálószoba kialakítása is jó döntés volt, a kivitelezés minősége magas. Örömmel döntöttem úgy, hogy beköltözöm amint elkészült, bár eredetileg nem ez volt a tervem. A konyha feletti arany álmennyezet külön ékszere a lakásnak, az nagyon tetszik.
Gurzó Gábor
Amióta Anita megtervezte a házat, már sokkal többet akarok itthon lenni. Minden szépen ki lett alakítva, nagyon szeretjük így, ahogy a tér egybe lett nyitva, sokkal tágasabb. Kiülök a teraszra és nézem a kertet esténként, a kanapé nagyon kényelmes. Sok szép bútor készült el, amit Anita tervezett. Nem tudtam, hogy ilyen sokat számít, ha szinte minden bútort egyedileg készítenek el tervek alapján. Minden úgy készült el ahogy Anita megtervezte, ennek nagyon örülök. A nyugodtabb, családcentrikusabb életvitelemhez is hozzájárult ez a környezet.
Oravecz Gergő
Anitával akkor vettem fel a kapcsolatot amikor úgy döntöttem megveszek egy ingatlant és azt átalakítom a családom igényeinknek megfelelően. Mivel Amerikában éltem, ahol minőségi környezet vett körül, elképzelhetetlen lett volna számomra, hogy ne figyeljek oda otthonunk kialakításakor a minőségi szempontokra. Anita és az AT Home Design munkája során megismertem a Magyarországon is elérhető minőségi olasz bútorokat, burkolatokat, és az egyedi tervezés életminőséget megváltoztató jelentőségét. Az otthonunk praktikus kényelmes és emellett egyedi lett. Mostanra már teljesen „belaktuk „ és örülök, hogy kitartottunk a tervek megvalósítása mellett.

Inspirálódj írásaink által, merülj el a luxus belsőépítészet világában!