Vágyott otthonod a valóságoddá válhat

Lehetőséged van a Téged támogató élettér létrehozására.

Belsőépítészeti konzultáció során választ kapsz arra, milyen fények, bútorok, anyagok, színek együttes jelenléte hozhatja el számodra és családod számára a harmonikus, és inspiráló otthon érzését.

Tudom, hogy egy otthon megtervezése kihívásokkal jár. A terek kialakítása, a bútorok elhelyezése, a színek kiválasztása, a lámpák helyének kijelölése csak néhány feladat azok közül, amelyek egy új élettér kialakításakor megoldást igényelnek.

Élhetsz olyan környezetben, amely a személyes stílusodat, az igazi Önmagadat tükrözi.  Amely erőt adó, harmonikus, elegáns, inspiráló, emellett minden igényt kielégítően kényelmes. Lehetsz szerelmes abba az otthonba, ahol a mindennapjaidat éled, az támogatni tud Téged a még boldogabb életed elérésében.

Megkapod  kérdéseidre a választ otthonoddal kapcsolatban. Megbeszéljük, milyen kihívásaid vannak, melyek azok a területek, amelyeken változtatni szeretnél.

A személyes konzultáció alkalmával, lehetőségem van arra, hogy teljes mértékben az otthonoddal kapcsolatos vágyaidra és igényeidre figyeljek, azt megértve felvázoljam számodra a lehető legjobb megoldásokat.

A „puzzle” darabkáit összerakom, a legnagyobb szeretettel és törődéssel, hogy kirajzolódjon az a kép számodra, amelyben már látod, hogyan használod vágyott otthonod.

Az első lépés a konzultációval kezdődik, és annak megfelelően folytatódik tovább a tervezési folyamat, amit választasz.

Ebben az interaktív formában megoldást találunk szinte minden belsőépítészeti vagy lakberendezési kihívásra, amely foglalkoztat.

Az alábbi lépéseken megyünk végig:

Igényfelmérés

Feltárjuk a terek stílusára és funkciójára vonatkozó igényeidet, igényeiteket. Életmódodat, szokásaidat megismerjük annak érdekében, hogy a rendelkezésre álló tereket maximálisan kihasználhassuk. Nem csak az érdekel, hogy melyek a kedvenc színeid, hanem az is, hogy miért.

Lehetőségek bemutatása

Felvázoljuk milyen lehetőségei vannak térnek, tereknek. Megmutatjuk, melyek azok a jellemző színek bútorok, anyagok, amelyek Téged tükröznek, amely minden részletével felemelően hatna rád.

Idő és költségbecslés

Készítünk egy költségbecslést a megfogalmazott koncepció, és igények alapján, valamint meghatározzuk, mennyi időt vesz igénybe a kivitelezés. Minden lépés lehet könnyed és a lehető legegyszerűbb, ha úgy döntesz.

Ezt követően kristály tisztán látni fogod, milyen anyagok, színek, bútorok, alaprajzi elrendezés adja a tökéletes otthont számodra, és családod számára.

Tudni fogod, hogy milyen elemektől válik egyedivé sajátoddá a tér, hogyan lesz belőle az otthonod

Milyen színekkel, stílusokkal tudod kifejezni önmagad, önmagatokat. Mitől lesz olyan, ahonnan nem akarsz kimozdulni.

Arra is válaszokat fogsz kapni, hogy milyen elemekre van szükség egy adott térben, hogy az kényelmes, elegáns, inspiráló legyen.

Tedd meg az első lépést és jelentkezz!

SZEMÉLYES KONZULTÁCIÓ MEGRENDELÉSE

  • személyes beszélgetés, igény felmérés 1.5 óra  (értéke: 35 000 Ft + Áfa)
  • 1 db stílusterv, a hozzád illő stílus meghatározása képeken, enteriőr fotókon bemutatva (értéke: 15 000 Ft + Áfa)
  • 1 db bútorozási alaprajz, terek elrendezésre tett javaslat (értéke: 15 000 Ft + Áfa)
  • a felújítás idejének és költségeinek becslése (értéke: 25 000 Ft + Áfa)

A személyes konzultáció díja: 49 900 Ft + Áfa

A konzultáció díja tervezés megrendelése esetén a teljes díjból levonásra kerül.