Unique csomag

Kényelem, harmónia, luxus. Minden részletében a legmagasabb minőségű életteret hozzuk létre a számodra, gondos odafigyeléssel. A célom, hogy az inspiráló gyönyörködtető otthonod elbűvöljön, azon túl, hogy minden kényelmi szolgáltatással felszerelt legyen.

Értem és tudom mi zajlik benned a folyamat során, és örömtelivé kívánom tenni a végeredményt és a megvalósítás a folyamatát is számodra. Szándékom, hogy időt, pénzt, energiát takarítsak meg neked, ezért VR szoftver segítségével életnagyságú bejárható virtuális teret hozunk létre, amelyben minden pontosan olyan mintha a valóságban lenne, azonnal módosítható a termékek egy gombnyomással cserélhetők. Azonnal látod a költségvetést már a tervezési folyamat elején.

Tudom, hogy a luxus, mindig a leggondosabb törődéssel együtt jár, amely törődés a tervezési és megvalósulási folyamat minden lépésére kiterjed.

Nem csupán az a szándékom, hogy kényelmes és minden igényt kiszolgáló otthont hozzak létre a számodra, hanem egy olyan élettér közös megalkotására van lehetőségünk együtt, amely minden nap Téged támogat. Amely azon túl, hogy egyedi a legkülönlegesebb Önmagad megnyilvánulása a térben. Amely szolgálja az egész családodat és az életedet.

A tervezés első pillanatától kezdve addig a lépésig, hogy belépsz az elkészült otthonod új minőségű élettereibe mindent egy kézben tartok.  A családodra és önmagadra fordíthatod azt az értékes időt, amelyet az építkezés vonna el Tőled. 

Megtervezem és megvalósítom az otthonod, és a kulcsot örömmel adom át Neked.

Mit tartalmaz a csomag?

 • konzultáció, igény felmérés
 • belsőépítészeti tervezés, lakberendezés
 • 3D látványtervek
 • életnagyságban körbejárható, bejárható tervek VR szoftver segítségével
 • kiviteli tervek és bútor tervek
 • termék leírások
 • termék lista
 • árajánlatok bekérése, beszerzés
 • kivitelezés vezetése
 • enteriőr styling (dekorációk, étkészletek, poharak, díszpárnák elhelyezése)

Unique csomag ára

(személyes konzultáció, belsőépítészeti tervezés és menedzselés)

Négyzetméter ár

20 900Ft -tól

*a végleges árajánlat minden esetben az egyedi igényektől függ

Válaszd az Unique csomagot és éld meg a legnagyobb törődés örömét miközben megvalósul vágyott otthonod!

Elegáns, otthonos szállodát hoznál létre a vendégeid számára, akik minden törődést és kényeztetést megérdemelnek? Írj nekünk egyedi ajánlatért!

Megvalósult Unique projektek

Párizs – Villa

A Szépség Metropoliszának közelében, azaz Párizs elővárosában áll ez a nemrégiben alapított villa, amelynek enteriőrjeit koncepciónk szerint alakították át. Az eredetileg 70-es években épült, néhány évvel ezelőtt átépített rezidencia, Párizs barátságos, családok számára ideális külvárosi részén kapott helyet, hatalmas kerttel és kilátással a távolban magasodó Eiffel-toronyra.

A vezető beosztású, három gyermeket nevelő házaspár modern és elegáns, ugyanakkor praktikus és jól működő otthonra vágyott. Egyszerre otthonos helyiségeket akartak, ahol a család minden tagja jól érezheti magát, ugyanakkor olyan reprezentatív terekre is igényt tartottak, ahol elegáns vendégségeket szervezhetnek.

Fotók: Palkó György

Milánó – Stand részlet

A SICIS luxus márka számára készült 95 négyzetméteres háló, fürdő és gardrób egységet Massimiliano Raggi belsőépítész stúdiójával, a Studio Raggi irodával közösen terveztük néhány éve a rangos milánói Salone del Mobile bútorvásárra.

A kiállításon debütáló Amidele hálószoba bútor kollekció szintén a közös együttműködésünk eredménye. A tervező irodában töltött idő alatt megismerkedtem a magas színvonalú olasz belsőépítészettel és bútor tervezéssel.

Mentorom, Massimiliano Raggi mondta a rólam:

„I think you have a very good profile and a lot of passion for this work…"

„Úgy gondolom, nagyon jó a szakmai életutad, és igazán szenvedélyes vagy a munkádban… „

Munkáik számokban

74+

Befejezett projekt

129

Elégedett ügyfél

3

Csapattag

1744

Munkaóra

Kérj Árajánlatot!
  Kérlek olvasd el, majd fogadd el az Adatkezelési tájékoztatót: https://athomedesign.hu/adatkezelesi-tajekoztato/

  Címünk
  Budapest
  Email
  info@athomedesing.hu
  Telefon
  +36 20 521-9119