RÓLUNK

Az élettér megtervezése felemelő, ugyanakkor kihívást jelentő izgalmas feladat. Olyan sokféleképpen lehet véghezvinni, ahány egyén, személyiség létezik. Éppen ezért nagyon fontos, hogy teljesen személyreszabott otthont teremtsünk, egy olyan helyet ami igazán az Öné. Ahol nem érzi magát idegennek és mindig jó érzés tölti el amikor hazatér.

Tóth Anita vagyok, az AT Home Design alapítója. Szenvedélyem a belső terek megalkotása, tervezése. Nem létezik nap melyben ne jelenne meg a hivatásom iránti lelkesedésem. Boldog vagyok hogy a szakmám az, amit szenvedéllyel csinálok és ami minden nap motivációt ad számomra. Az életem már átszőtte a design iránti rajongásom és a tanulás, fejlődés iránti visszafoghatatlan vágyam.

Csapatunk luxus lakások és ingatlanok megtervezésére szakosodott. Filozófiánk, hogy a legtöbb értéket adjuk át ügyfeleinknek a közös munkánk során. Sikereink között tudhatom, hogy számos magyarországi és külföldi felső kategóriás ingatlan belső tereit tervezhetjük.

Mivel elhívatottja vagyok a személyre szabott tervezésnek és a magas szintű kivitelezési megoldásoknak, úgy érzem ezen a területen tudok a leginkább kiteljesedni.

Fontos, hogy munkám a szakmaiságon túl a személyes kapcsolatok kialakítására épül. Minden projektet ugyanolyan profizmussal, gondossággal és a részletek iránti érdeklődéssel közelítek meg. Sok éves tapasztalatom és a belsőépítészet iránti szenvedélyem segít, hogy megteremtsem a legszebb, egyedi otthonokat.

Ügyfeleink gyakran mondják, hogy a valóságban minden még jobb, még elevenebb, mint a látványterveken! Számunkra ez az igazi elismerés!

Munkáik számokban

74+

Befejezett projekt

129

Elégedett ügyfél

3

Csapattag

1744

Munkaóra