Tímea & Jean-Francois
Nagyon szép lett a házunk!! Nagyon elégedettek vagyunk Anita és az AT Home Design munkájával. A pont olyan lett amilyet szerettünk volna. A terek kialakításakor Anita figyelembe vette, hogy milyen színek tetszenek nekünk, és milyen stílus áll hozzánk a legközelebb. Már első moodboard-on is tetszettek, a színek és az anyagok. Az álmennyezeteknek és rejtett világításnak Jean-Francios örült a legjobban, a világítással több különböző hangulatot tudunk teremteni a terekben. Amellett, hogy minden szép még praktikus is. A gyerekekkel gyakran megnézzük az Eiffel- torony tüzijátékát a nappali ablaka előtt ülve!
Dr. Bakondi Anikó
Anitával akkor kezdtem el együtt dolgozni amikor a régóta megvásárolt belvárosi lakásom felújításának a gondolatával foglalkoztam néhány évvel ezelőtt. Először nem gondoltam volna, hogy a terek átalakításával ilyen mértékű változást és minőségi életteret nyerhetek. Nagyon elégedett vagyok az új lakással, sok a tárolóhely és a részleteiben azt látom, hogy Anita nagyon figyelt arra, amit szeretek. A két fürdőszoba tágas hálószoba kialakítása is jó döntés volt, a kivitelezés minősége magas. Örömmel döntöttem úgy, hogy beköltözöm amint elkészült, bár eredetileg nem ez volt a tervem. A konyha feletti arany álmennyezet külön ékszere a lakásnak, az nagyon tetszik.
Gurzó Gábor
Amióta Anita megtervezte a házat, már sokkal többet akarok itthon lenni. Minden szépen ki lett alakítva, nagyon szeretjük így, ahogy a tér egybe lett nyitva, sokkal tágasabb. Kiülök a teraszra és nézem a kertet esténként, a kanapé nagyon kényelmes. Sok szép bútor készült el, amit Anita tervezett. Nem tudtam, hogy ilyen sokat számít, ha szinte minden bútort egyedileg készítenek el tervek alapján. Minden úgy készült el ahogy Anita megtervezte, ennek nagyon örülök. A nyugodtabb, családcentrikusabb életvitelemhez is hozzájárult ez a környezet.
Oravecz Gergő
Anitával akkor vettem fel a kapcsolatot amikor úgy döntöttem megveszek egy ingatlant és azt átalakítom a családom igényeinknek megfelelően. Mivel Amerikában éltem, ahol a minőségi környezet vett körül, elképzelhetetlen lett volna számomra, hogy ne figyeljek oda otthonunk kialakításakor a minőségi szempontokra. Anita és az AT Home Design munkája során megismertem a Magyarországon is elérhető minőségi olasz bútorokat, burkolatokat, és az egyedi tervezés életminőséget megváltoztató jelentőségét. Az otthonunk praktikus kényelmes és emellett egyedi lett. Mostanra már teljesen „belaktuk „ és örülök, hogy kitartottunk a tervek megvalósítása mellett.