Home « Rólunk. Bemutatkozás, célok

Rólunk

  Cégünket AT Home Design néven 2011-ben alapítottuk, személyes légkörű családi vállalkozást szerettünk volna létrehozni, ahol a folyamatos kiváló teljesítményre törekvés és a barátságos légkör ötvöződik.

   A feladatunk, hogy megismerjük a megrendelőink elképzeléseit, a kapott információkat kreatív módon összeillesszük és, az egyedi végeredményt megalkossuk. Célunk, hogy az adott projectet az elejétől a végéig támogassuk és koordináljuk ezzel segítve ügyfeleink álmának megvalósulását. A belsőépítészeti tervezésen keresztül az egyedi bútortervezésen át  a kivitelezés és beszerzés végéig irányítjuk a munkát.

   Szerencsések vagyunk, mert azzal foglalkozhatunk, amit a legjobban szeretnünk.

   Minden felkérést kihívásként kezelünk. Pontosság, megbízhatóság és lelkiismeretesség jellemzi tevékenységünket. Sokszínűségünket referencia munkáink tükrözik.

Kérjük, tekintse meg a referenciákat !

Vélemények

Dr. Faber-Szabó Ferenc, Budapest

"Köszi szépen Anita, Neked is boldog Karácsonyt és sikeres Új Évet kívánok!

Nagyon szép a galéria a weboldaladon és nagyon tetszik az arspoeticad is:) Imádok mindenhova bemenni, amit Te terveztél. Ez a VV-ben nagyon látványos, amikor belépek a Kori irodájába és kilépek onnan. Gyakorlatilag kézzel fogható az érzetbeli különbség. Remélem, hogy nemsokára az én házam is ilyen lesz belülről…

Köszönjük szépen a segítséged!"

Üdv, Feri "

2012.01.15

"Megneztem a lakast es egyszeruen csodalatos lett minden, pontosan olyan, mint a 3D terveken! Fantasztikus munkat vegeztetek es ezuton szeretnem megkoszoni Nektek!"

2015.10.18.

Kovácsné Horváth Etelka, Monori-erdő.

Kedves Edit! Nagyon-nagyon köszönöm azt a lelkiismeretes munkát, amit a kert átalakításánál nyújtottál.

Összes vélemény